Teakhouten Dutch design dressoir

Aantal: 1
Fabrikant: Kempkes Meubelfabriek NV Waddinxveen.
Serie: FM Formule meubelen – Teak serie 7000
Land: Nederland
Jaar: Vanaf 1958
Artikel nummer: 1125

Omschrijving: Heel mooi teakhouten dressoir uit de eind jaren 50, geproduceerd door Kempkes Meubelfabriek. Deze fabrikant introduceerde in 1958 de 7000 serie met teakhouten “Formule Meubelen” die u zoals toendertijd gezegd: een oneindig aantal variatie mogelijkheden biedt dankzij 180 verschillende elementen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes met fraaie afwerking en eigen stijl. Dit dressoir heeft inderdaad een eigen stijl, hij doet erg Deens aan in verband met de afwerking en houtkeuze, maar komt uit ons eigen Nederland. De vormgeving is namelijk erg strak en modern in tegenstelling tot de organische dressoirs uit Denemarken. Met dit dressoir haalt u een bijzonder stuk Nederlands design in huis. Dit sideboard is 154,5 cm breed, 85 cm hoog en 46 cm diep.

Staat:  Dit dressoir verkeert in goede staat.

VERKOCHT

Contact