Zwarte Max Sauze bijzettafels model Isocele

Aantal: 1 set van twee bijzettafels
Ontwerper: Max Sauze
Fabrikant: Max Sauze Studio
Jaar: Jaren 70
Artikel nummer: 997

Omschrijving: Mooie set bijzettafels ontworpen door Max Sauze en gemaakt van zwart draadstaal en glazen tafelbladen. De glazen tafelbladen liggen los op het frame wat de lijnen strak en simpel houdt. Vooral het kubistische lijnenspel is echt prachtig aan deze tafels. Maar behalve dat ze erg mooi zijn, zijn ze ook multifunctioneel. Je kunt ze onder elkaar geschoven neerzetten, maar ook los in de ruimte als je ergens plots een bijzettafel nodig hebt of bijvoorbeeld een plantentafel. De tafels kunnen ook naast elkaar neergezet worden en gebruikt worden als salontafel. Mogelijkheden genoeg!
Het grootste tafeltje is 35,5 cm hoog en 38 bij 38 cm breed en diep.
Het kleinere tafeltje is 30 cm hoog en 31 bij 31 cm breed en diep.

Staat: De glasplaten zijn vervangen. Het mimisetje is in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact