Vintage WeBe stijl design fauteuils met teakhouten frame

Aantal: 2 fauteuils
Land: Nederland / Denemarken
Jaar: Begin jaren 60
Artikel nummer: 715 en 808

Omschrijving: Mooie set van twee design lounge stoelen met een frame van massief teak hout en nieuw gestoffeerd met donker blauwe wollen stof. De organische vormgeving van de stoel doet erg Deens aan. We hebben inmiddels een paar van deze fauteuils in onze collectie gehad waardoor wij vermoeden dat deze stoelen uit Nederland komen. Wij zien deze fauteuils veel als zijnde WeBe verkocht worden, maar helaas door het ontbreken van documentatie hierover, durven wij dit niet met zekerheid te zeggen. De fauteuils worden ook los van elkaar verkocht, maar onze voorkeur gaat uit naar de set. De totale hoogte van de fauteuil is 84 cm en hij heeft een zithoogte van 39 cm. De stoel is 67 cm breed.

Staat:  De armchair is opnieuw gestoffeerd met kwalitatieve donkerblauwe meubelstof, en het houtwerk is opnieuw geolied. De fauteuils zijn daardoor in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact