Mooie set Max Sauze bijzettafels model Isocele

Aantal: 1 set nestingtables bestaande uit drie bijzettafels
Ontwerper: Max Sauze
Fabrikant: Max Sauze Studio
Jaar: Jaren 70
Artikel nummer: 874783

Omschrijving: Mooie set bijzettafels ontworpen door Max Sauze en gemaakt van zwart draadstaal en glazen tafelbladen. De glazen tafelbladen liggen los op het frame wat de lijnen strak en simpel houdt. Vooral het kubistische lijnenspel is echt prachtig aan deze tafels. Maar behalve dat ze erg mooi zijn, zijn ze ook multifunctioneel. Je kunt ze onder elkaar geschoven neerzetten, maar ook alle drie los in de ruimte als je ergens ineens een bijzettafel nodig hebt of bijvoorbeeld een plantentafeltje. Maar je kunt ze ook neerzetten als een groepje en gebruiken als salontafel. Mogelijkheden genoeg.

Staat: De glasplaten zijn vervangen. Het mimisetje is daardoor in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact