Grote vintage Deens design Ostergaard eetkamertafel

Aantal: 1 tafel met 2 extra bladen
Ontwerper: Harry Ostergaard
Fabrikant: Randers Møbelværk
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 733

Omschrijving:  Mooie grote teakhouten eetkamertafel van de Deense Harry Ostergaard. Prachtig gemaakt met oog voor detail. Uitgevoerd in teak fineer en afgewerkt met massief teakhouten ronde poten. De tafel is uitschuifbaar en komt met 2 extra delen. Één deel om permanent de tafel te verlengen, plus nog een deel die geen brede rand heeft voor een tijdelijke verlenging. De tafel krijgt hierdoor een ovale vorm. Als ronde tafel kunnen er 4 stoelen omheen geplaatst worden, eenmaal verlengd passen er 6 stoelen om te tafel en tweemaal verlengd zeker 8. Afhankelijk van de grootte van de stoelen.De tafel heeft een diameter van 119 cm als hij rond is. Eenmaal verlengd is hij 169 cm. Met het extra blad komt er nog eens 50 cm bij, de tafel is dan 219 bij 119 cm.

Staat: Het houtwerk is opnieuw behandeld en daardoor weer in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact