Vintage Pastoe CB02 cabinet Cees Braakman

Fabrikant: UMS Pastoe
Ontwerper: Cees Braakman
Land: Nederland
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: 470

Omschrijving: Dit Pastoe CB02 cabinet is een kastje uit de bekende berkenserie van Cees Braakman met de iconische luspoten. Naast de Japanse serie van Braakman zijn de meubels uit de Berken serie één van meest gewilde items van het moment. Dit komt door de elegante pootjes en simpele maar toch verfijnde kasten. Dit kastje is een redelijk klein kastje, maar daardoor juist op heel veel verschillende manier te gebruiken. Hij past eigenlijk in elke ruimte. De kast heeft twee deurtjes met daarachter twee lades en een plank. Alles is uitgevoerd in massief en gefineerd berken hout. De afmetingen zijn: 79 cm hoog x 88cm breed x 47,5 diep.

Staat: Dit cabinet verkeert in goede vintage staat gezien zijn leeftijd.
Op minimale gebruikssporen na is het kastje nog helemaal gaaf.

VERKOCHT

Contact