Pastoe BB02 Berkenserie boekenkast van Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: Vroeg jaren 50
Artikel nummer: 488

Omschrijving: Mooie vintage boekenkast uit de bekende berkenserie van Cees Braakman voor Pastoe. Iconisch met de gebogen houten luspootjes en uitgevoerd in berkenhout. Het is een simpele boekenkast, maar juist door de luspootjes een bijzonder meubelstuk in uw interieur. Hij is niet alleen geschikt als boekenkast, maar kan bijvoorbeeld ook in de gang gezet worden voor bijvoorbeeld schoenen etc. Deze kast is 88 cm breed, 30 cm diep en 124 cm hoog.

TIP: Hij staat ook erg mooi naast de BB54 die wij ook te koop aanbieden.

Staat: Deze boekenkast kwam in een erg slechte staat bij ons binnen. Hij had in een vochtige ruimte gestaan en hij moest van top tot teen gerestaureerd worden. De kast is dus niet meer volledig origineel, maar wel weer teruggebracht naar zijn originele ontwerp en bruikbaar.

VERKOCHT

Contact