Set van vier Deense Schonning en Elgaard eetkamerstoelen in Teak

Aantal: 4 stoelen
Ontwerper: Schonning en Elgaard
Land: Denemarken

Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: S3454

Omschrijving: Prachtige set van vier eetkamerstoelen met een organische vormgeving in het teakhouten frame en mooie details zoals de zwevende zitting door middel van messing afstand houders. De stoelen zijn ontworpen door Schønning en Elgaard, en geproduceerd door Randers Mobelfabriek in de jaren 60 in Denemarken. De zittingen zijn opnieuw gestoffeerd in een hoogwaardige Kvadrat remix 3 meubelstof met kleur 933. Een mooie gemêleerde groen die goed matcht met de kleur van het hout. De stoelen zijn 78 cm hoog, 48 cm breed en 50 cm diep en hebben een zithoogte van 46 cm.

Staat: De stoelen verkeren in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact