Set N.O Moller model 77 palissander eetkamerstoelen

Aantal: Een set van 5 stoelen
Ontwerper: N.O. Moller
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: S3522

Omschrijving: Een zeer mooie set van vijf vintage Deense design stoelen, ontworpen door N.O Moller in de jaren 60. Deze set is opnieuw gestoffeerd in een groene exclusieve wollen meubelstof van het Deense merk Gabriel Mood, welke prachtig kleurt met het donkere palissander. Deze set van 5 is perfect geschikt voor mensen die nog een kinderstoel aan tafel nodig hebben. De stoelen hebben een perfecte zithouding en zijn gemaakt van Brazilian rosewood, een beschermde houtsoort die niet meer gekapt mag worden. Het vakmanschap is ongeëvenaard met organische rondingen en veel aandacht voor detail. We hebben een palissander tafel beschikbaar die erg mooi gecombineerd kan worden met deze set. De stoelen hebben een totale hoogte van 77, zijn 48 cm breed en 45 cm diep en hebben een zithoogte van 47 cm.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat. De stoelen zijn voorzien van nieuwe singels, schuim en hoogwaardige meubelstoffering.

VERKOCHT / SOLD

Contact