Zwarte Roger Tallon opvouwbare kruk

Aantal: 2
Ontwerper: Roger Tallon
Fabrikant: Sentou
Land: Frankrijk
Jaar: Jaren 70
Artikel nummer: A4020

Omschrijving: Praktische vouwbare kruk ontworpen door industrieel designer Roger Tallon in de jaren 70. De zwart gelakte krukken zijn geproduceerd door fabrikant Sentou uit Frankrijk. De designer heeft deze kruk ontworpen met het idee om maximaal en daardoor ook zo economisch mogelijk gebruik te maken van materiaal. Gesneden uit een enkel paneel, en super eenvoudig te vouwen tot een dunne kruk om op te bergen. Het design is zo goed ontworpen dat het niet inlevert op stevigheid en er door het lijnenspel ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Super degelijk, functioneel, praktisch en mooi tegelijk. Door het gat in de zitting kun je hem makkelijk vasthouden of ophangen. De kruk is ook zeer geschikt als bijzettafel of plantentafeltje. De kruk is 46 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm.

Staat: Aan de randen een beetje slijtage aan de originele zwarte lak, goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact