Peter Hvidt en Orla Mølgaard Nielsen teakhouten salontafel model FD 516

Aantal: 1
Ontwerper: Peter Hvidt en Orla Mølgaard Nielsen
Fabrikant: France and Son

Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: T4003

Omschrijving: Mooi simplistische Deense teakhouten salontafel van het bekende Deense duo Peter Hvidt en Orla Mølgaard Nielsen voor France and Son. De salontafel is gemaakt van massief teak en heeft een met riet bekleed onderblad voor magazines. Deze salontafel is 147 cm lang, 54 cm diep en 50 cm hoog. De tafel is gemerkt met zowel een metalen plaatje met handtekening van Charles France en productnummer, als een goudkleurige stempel. Dit laat ons zien dat de tafel uit de jaren 60 komt.

Staat:  Deze coffee table verkeert in goede vintage staat. De tafel is gerestaureerd en voorzien van een nieuwe afwerklaag.

VERKOCHT / SOLD

Contact