Hans Agne Jakobsson koperen hanglamp model Beehive

Aantal: 1
Fabrikant: Hans Agne Jakobsson AB Markaryd

Land: Zweden

Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: L4012

Omschrijving: Bijzonder mooie hanglamp ontworpen door Hans Agne Jakobsson, met de naam: Beehive, alhoewel dit model ook wel eens Dome genoemd wordt. De lamp is gemaakt van massief koper. Zelfs als deze lamp uitstaat is het een geweldige eye-catcher. Bijzonder aan deze lamp is, dat de originele diffuser er nog bij zit. Deze ontbreekt vandaag de dag vaak. Mocht je het mooier vinden om deze niet te gebruiken, kan deze uiteraard ook makkelijk verwijderd worden. De lamp heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 25 cm hoog.

Staat: De lamp heeft patina op het koper. Wij vinden dit bijdragen aan de charme en uitstraling van de lamp, maar men zou de lamp ook weer helemaal glimmend kunnen poetsen. Hierdoor verlies je wel de diepe rode kleur en zal de lamp meer roze worden.

VERKOCHT / SOLD

Contact