Verlengbare Ronde tafel van Ib Kofod Larsen voor Faarup Møbelfabrik in Teak

Aantal: 1
Ontwerper: Ib Kofod Larsen
Fabrikant: Faarup Mobelfbrik
Land: Denemarken
Jaar: circa 1960
Artikel nummer: T3452

Omschrijving: Prachtige ronde verlengbare eetkamer tafel ontworpen door Ib Kofod Larsen voor Faarup møbelfabrik, Denemarken. De tafel is gemaakt van teak fineer en massief teak hout. Deze tafel heeft 2 extra bladen. Helemaal uitgeschoven is er plaats voor ruim 8 personen. Een erg mooi detail aan deze tafel is de brede rand met geometrische vormgeving en de geometrische vormgeving in de poten. Ook heeft de tafel een waanzinnige tekening in het hout. De tafel is 120 cm in diameter en 74 cm hoog. Elk blad is 50 cm breed. Maximaal verlengd is de tafel 220 cm lang.

Staat: De eetkamertafel is gerestaureerd en voorzien van een nieuwe afwerklaag. Een van de twee extra bladen om de tafel te verlengen heeft een paar donkere krasjes, zie foto’s.

VERKOCHT / SOLD

Contact