Set van drie massief eiken brutalistische bijzettafels

Aantal: 1 set van drie tafels

Land: Frankrijk
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: T3944

Omschrijving: Mooie set van drie massief eiken tafeltjes. Deze brutalistische set kan handig onder elkaar geschoven worden zodat ze niet te veel ruimte innemen. Ze kunnen ook los in de ruimte geplaatst worden, of juist in een groepje bij elkaar om te gebruiken als salontafel. Deze tafeltjes lijken op de ontwerpen van Charlotte Perriand of Pierre Chapo. De tafeltjes hebben de volgende afmetingen: Het hoogste tafeltje is 39 cm hoog, 60 cm breed en 32 cm diep. Het middelste tafeltje is 34 cm hoog, 46 cm breed en 32 cm diep en het kleinste tafeltje is 29 cm hoog, 32 cm breed en 32 cm diep.

Staat: Deze set is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact