Originele oude vintage berber Beni Ouarain tapijt

Aantal: 1
Land: 
Marokko
Techniek: handgeknoopt
Artikel nummer:
 TAP1994

Omschrijving: Prachtig Berber tapijt uit Marokko. Dit tapijt is een echt oude Azilal handgeknoopt van natuurlijk geverfde wol. Dit kleed wordt gekarakteriseerd door een abstract geometrisch motief, in dit geval: zwarte en rode ruiten en lijnen. De Berber tapijten zie je de laatste tijd vaker in het interieur verschijnen, en dat is niet gek: de Marokkaanse kleden voelen zeer warm, zacht en comfortabel aan, en geven persoonlijkheid en karakter aan je interieur. Veel tapijten die je nu ziet zijn nieuw en soms vaak machinaal gemaakt. De oude tapijten herken je aan de 100% pure wol op wol en de afmeting. De echte vintage tapijten uit de Hoge Atlas zal je niet breder vinden dan 220 cm. Dit tapijt is 370 lang x 170 cm breed en ondanks dat het een zeer oud tapijt is, een prachtige tijdloze toevoeging aan uw interieur.

Staat:  Gezien het feit dat dit tapijt vintage is, kunnen er kleine sporen van gebruik aanwezig zijn.

Prijs: € 795,-

contactknoppen