Scandinavische Messing wandlamp

Aantal: 1
Land:  Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: L3684

Omschrijving:  Prachtige messing wandlamp uit Denemarken. Deze lamp valt erg op door zijn prachtige details. Zo is de arm van de lamp geribbeld en is de rand van het kapje …. Wij hebben nog niet kunnen ontdekken wie de ontwerper of fabrikant van de lamp is, maar het lijkt sterk op de ontwerpen van Wilhelm Lauritzen uit Denemarken. Of in dezelfde stijl als de lampen van fabrikant Asea uit Zweden. Het lampje is ook door ons in Scandinavië aangekocht. Deze lamp is 30 cm diep en 20 cm hoog. Het kapje heeft een diameter van 10 cm. De lamp is afhankelijk van de aansluiting, blind tegen de muur te bevestigen. Er is in de kap een mogelijkheid om een schakelaartje te plaatsen. Vooralsnog is de lamp zo bedraad dat deze in- en uitgeschakeld kan worden door de stekker uit het stopcontact te halen.

Staat: De lamp is nagekeken en is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact