Poul Kjaerholm PK71 bijzettafels door E. Kold Christensen

Aantal: 1 set van 3 tafeltjes.

Ontwerper: Poul Kjaerholm
Fabrikant:  E. Kold Christensen
Land:  Denemarken
Jaar: 1957
Artikel nummer: T3870

Omschrijving: Prachtige set modernistische bijzettafels ontworpen door Poul Kjaerholm. Geproduceerd door Kold Christensen in het eind van de jaren 50 in Denemarken. Deze tafels worden model PK71 genoemd en zijn gemaakt van kubistische stalen frames met witte acryl bladen. De bladen zijn origineel. Alleen het grootste blad vertoond een donker krasje, zie foto. Het frame is gemerkt met Denmark. In elkaar geschoven zijn de tafels 28 cm bij 28 cm.

Staat: De tafeltjes zijn in goede vintage staat met wat kleine gebruikerssporen. Zo heeft het grootste tafeltje een donker krasje in het blad en hebben alle frames roestspikkeltjes.

VERKOCHT / SOLD

Contact