Minimalistische set bijzettafels in Travertin van Artimeta door Floris Fiedeldij

Aantal: 1 set van drie tafeltjes

Ontwerper: Floris H Fiedeldij

Fabrikant: Artimeta

Land: Nederland
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: T3821

Omschrijving: Mooie ranke Mid Century modern mimiset van zwart metaal met natuurstenen bladen. Deze set is van de Nederlandse ontwerper Floris Fiedeldij voor de fabrikant Artimeta. Deze stijlvolle nesting tables zijn multifunctioneel en passen perfect in een modern design interieur. De tafeltjes kunnen handig onder elkaar geschoven worden zodat ze niet te veel ruimte innemen. Ze kunnen ook in een groepje geplaatst worden om te fungeren als bijvoorbeeld salontafel. De tafeltjes zijn 50 cm breed, 29 cm diep en 40 cm hoog. Het middelste tafeltje is 45 cm breed, 29 cm diep en 36 cm hoog en het kleinste tafeltje is 40 cm breed, 29 cm diep en 30 cm hoog.

Staat: Deze set is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact