Auping Cleopatra daybed van Dick Cordemeijer

Aantal: 4 daybeds beschikbaar
Ontwerper: A. R. (Dick) Cordemeijer
Fabrikant: Auping
Land: Nederland
Jaar: 1953

Artikel nummer: S1788

Omschrijving: Erg mooi en gewild daybed uit de jaren 50 van Dick Cordemeijer voor Auping. Het model wordt ook wel Cleopatra genoemd. Het bed is gemaakt van zwart metaal en heeft massief teakhouten zijkanten. Het daybed is voorzien van een nieuw matras van hoogwaardig schuimrubber en is bekleed met een 100% wollen zwarte stof. Het matras is gecapitonneerd. Dit daybed kan ook zeer goed als bank gebruikt worden. Het bed is in totaal 210 cm lang, 90 cm breed en 40 cm hoog.

De andere drie daybeds die wij hebben moeten nog gestoffeerd worden. Bij interesse kunt u zelf kiezen in welke kleur dit mag gebeuren en of u het gecapitonneerd wilt hebben. Twee van de drie daybeds zijn 80 cm breed in plaats van 90 cm.

Staat: Het daybed verkeert in goede vintage staat, met lichte patine aan het metaal.

Prijs: € 950,- per stuk.

contactknoppen