Auping Cleopatra daybed van Dick Cordemeijer

Aantal: 1
Ontwerper: A. R. (Dick) Cordemeijer
Fabrikant: Auping
Land: Nederland
Jaar: 1953

Artikel nummer: S1788

Omschrijving: Erg mooi en gewild daybed uit de jaren 50 van Dick Cordemeijer voor Auping. Het model wordt ook wel Cleopatra genoemd. Het bed is gemaakt van zwart metaal en heeft massief teakhouten zijkanten. Het daybed is voorzien van een nieuw matras van hoogwaardig schuimrubber en is bekleed met een 100% wollen zwarte stof. Het matras is gecapitonneerd. Dit daybed kan ook zeer goed als bank gebruikt worden. Het bed is in totaal 210 cm lang, 90 cm breed en 40 cm hoog.

Het daybed van de foto is inmiddels verkocht, maar we hebben nog 1 daybed over die 80 cm breed is, die nog gestoffeerd moet worden. Bij interesse kunt u zelf kiezen in welke kleur dit mag gebeuren en of u het gecapitonneerd wilt hebben.

Staat: Het daybed verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact