Artifort driepersoons bank van Kho Liang Ie model C684

Aantal: 1

Ontwerper: Kho Liang Ie

Fabrikant: Artifort

Land: Nederland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: B1338

Omschrijving: Prachtige Nederlands Modernistische bank ontworpen door Kho Liang Ie in de jaren 60 voor Artifort. Deze bank draagt modelnaam C684 en is opnieuw gestoffeerd in een prachtige bruine wollen meubelstof van De Ploeg. Je hebt hierdoor het voordeel dat je kunt genieten van een prachtige designbank uit de jaren 60 van de vorige eeuw, maar met nieuw schuim en stof waardoor de bank nog weer jaren mee kan gaan. De bank zit erg comfortabel door de perfecte hoek en de volle gecapitonneerde kussens. Deze bank is 180 cm breed, 87 cm diep en 78 cm hoog met een zithoogte van 38 cm.

Staat: Deze bank is opnieuw gestoffeerd en daarom weer in zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact