Set van 4 Gispen model 1265 stoelen van André Cordemeyer

Aantal: een set van 4 stoelen

Fabrikant: Gispen

Ontwerper: André Cordemeyer

Land: Nederland

Jaar: 1960/70

Artikel nummer: S3736

Omschrijving: Mooie set van 4 blauw gestoffeerde stoelen van Gispen ontworpen door André Cordemeyer. Deze stoel heeft modelnaam 1265 wat een conferentiefauteuil uit de Gispen AZ serie is. Een serie die zich heeft gericht op kantoorinrichting. De 1265 is daarom en zeer comfortabele en kwalitatief een zeer sterke stoel. Vandaar dat deze ruim 50 jaar oude stoelen er nog zo goed uit zien. Het schuim en de blauwe De Ploeg stof zijn nog helemaal origineel en goed. De stoelen zijn in totaal 81 cm hoog en 62,5 cm breed en hebben een zithoogte van 45cm. Erg mooi voor rond de eetkamertafel.

Staat: De set is professioneel gereinigd en verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact