Set van twee FM07 Japanse serie fauteuils van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 2 fauteuils
Ontwerper: Cees Braakman
Producent: Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1959
Artikelnummer: F3567

Omschrijving: Een paar prachtige Nederlands minimalistische design fauteuils ontworpen door Cees Braakman in het eind van de jaren 50 en geproduceerd door UMS Pastoe. Deze fauteuils zijn in de catalogi bekend onder modelnaam FM07. Deze stoelen zijn voorzien van nieuw schuim en ze zijn gestoffeerd met Kvadrat Tonica 2 kleur 111 wat een mooie gemêleerde wit grijze stof is van 100% wol. Hierdoor kun je weer  jaren plezier hebben van deze design klassiekers. Elke fauteuil is 75 cm hoog, 75 cm breed en heeft een zithoogte van 40 cm.

Staat: De stoelen zijn in goede vintage staat, met nieuwe stoffering.

VERKOCHT / SOLD

Contact