Minimalistische teakhouten mimiset toegeschreven aan Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1 set van 3 tafeltjes
Ontwerper: Toegeschreven aan Cees Braakman
Fabriek: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: T3666

Omschrijving: Een complete vintage mimiset toegeschreven aan Cees Braakman voor Pastoe. Door de zwevende teak houten bladen en het strakke metalen onderstel zijn het prachtige objecten in elk interieur. Mooie ranke bijzet tafeltjes. Deze tafeltjes zijn ongemerkt. Deze stijlvolle nesting tables zijn nog in een hele nette staat, het teak fineer heeft geen vlekken of beschadigingen. De smalle metalen pootjes hebben wel lichte beschadigingen aan het lak, wat deze set juist die mooie vintage uitstraling geeft. Het grootste tafeltje is 43cm hoog, 43 cm breed en 30cm diep.

Staat:  De tafeltjes verkeren in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact