Palissander wandsysteem van Poul Cadovius voor Royal System Denmark

Aantal: 1
Ontwerper:  Poul Cadovius
Fabrikant: Royal System Denmark
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: K30453562
 
Omschrijving: Palissander wandsysteem ontworpen door Poul Cadovius en geproduceerd door Royal System Denmark. Deze wandkast uit de sixties bestaat uit 5 zwart gelakte houten staanders, 11 planken, een kastje met twee lades en een kastje met een klep. Het is een heel functioneel ontwerp welke naar smaak ingedeeld kan worden. Alleen de staanders aan de muur zijn een vast element, de rest kan eenvoudig verplaatst worden zonder gebruik van gereedschap. De totale breedte van de kast zoals hij hier hangt is 325 cm bij 202 cm hoog. De kast is 37.5 cm diep, de planken zijn 24.5 cm diep.

Staat: De kast is in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact