Martin Visser BR02 slaapbank voor Spectrum

Aantal: 1
Ontwerper: Martin Visser
Fabrikant: Spectrum
Land: Nederland
Jaar: Jaren 80

Artikelnummer: B1818

Omschrijving: Prachtige minimalistische slaapbank ontworpen door Martin Visser voor het Spectrum. Slaapbank model BR02 is ontworpen in het begin van de jaren 60, maar dit model stamt uit het eind van de jaren 80. Hierdoor is er bij deze bank ook een losse armlegger, waarmee u de indeling van de bank naar eigen wens kunt bepalen. De bank moest opnieuw gestoffeerd worden, waardoor we de bank hebben kunnen voorzien van nieuwe schuim waardoor hij zijn rechte strakke lijnen weer terug heeft. Ook hebben we gekozen voor een groene Bouclé stof om de bank mee te stofferen en een zandkleurige Bouclé voor de armlegger.

Deze bank is een echte tijdloze designklassieker. Het is niet alleen een comfortabele bank, maar u kunt deze bank ook omtoveren tot een eenpersoons slaapbank. Ideaal als u niet zoveel ruimte hebt en toch af en toe een extra slaapplaats nodig heeft. Het aanpassen van de bank is gemakkelijk, want u creëert het bed door de zitting met een eenvoudige beweging naar voren te hevelen, waardoor de zitting vlak komt te liggen. De rug van de Visser banken wordt niet vlak in slaapstand, de slaapfunctie zit enkel in de positie van de zitting. De bank is in de zit-stand 192 centimeter breed, 82 centimeter diep en 70 centimeter hoog. De zithoogte is dan 40 centimeter. Als u de bank in de slaapstand plaatst blijven de breedte en de hoogte gelijk, maar wordt de bank 100 centimeter diep. De zithoogte is dan 35 centimeter.

Staat: De bank is weer in hele goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact