Pastoe CT11 Made to Measure cabinet van Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: Pastoe UMS
Land: Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: K3010

Omschrijving:  Prachtig tijdloos design cabinet van Cees Braakman voor Pastoe. Dit dressoir komt uit de ET62 serie waarbij er gebruik is gemaakt van chromen handgreepjes en verstelbare chromen pootjes. Kasten uit de ET62 serie zijn vrij zeldzaam en worden ook wel Pastoe naar Maat, of Made to Measure genoemd. Het kastje heeft modelnaam CT11 vermoeden wij, aangezien dit op de achterkant en op de zijkanten geschreven staat. Het kastje bestaat uit twee originele witte schuifdeurtjes en aan de binnenkant twee gebogen ‘anti-dust’ plywood lades. Het dressoir is 95 cm breed, 45 cm diep en 76 cm hoog.

Staat: De kast heeft aan de zijkant twee gerepareerde gaatjes en is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact