Teakhouten Deens design fauteuil

Aantal: 1
Land: 
Denemarken
Jaar: 
1960
Artikel nummer: 
F3068

Omschrijving:  Mooie teakhouten Deens design fauteuil met prachtige organische vormgeving. Deze fauteuil heeft veel weg van de ontwerpen van Grete Jalk. Of fauteuils geproduceerd door France and Son of Magnus Olesen. Het frame is gemaakt van massief afro teakhout en de kussens zijn bekleed met een mooie licht groene wollen meubel stof. Deze stof is nog origineel en hebben we gehouden omdat we de kleur en de staat nog mooi vinden. Desgewenst kunnen de kussens gewassen of opnieuw bekleed worden. We hebben twee dezelfde fauteuils beschikbaar, maar omdat de kleur van de kussens verschillen bieden we ze per stuk te koop aan. Je kunt er natuurlijk ook een set van twee van maken. De fauteuils zijn 67 cm breed, 72 cm hoog in totaal 65 cm diep en ze hebben een zithoogte van 41 cm.

Staat: De fauteuil is in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact