Illum Wikkelsø V11 leren driepersoons bank voor Holger Christiansen

Aantal: 1
Ontwerper: Illum Wikkelsø
Fabrikant: Holger Christiansen
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: B2744

Omschrijving: Zeldzame vrijstaande bruin leren V11 driepersoons bank ontworpen door  Illum Wikkelsø voor Holger Christiansen in Denemarken. Deze super comfortabele bank is gemaakt van hoogwaardig donker bruin leer welke erg soepel en zacht aanvoelt en staat op prachtige toelopende Palissander houten pootjes. De kussens zijn gevuld met dons. De bank is van hoge kwaliteit en is zeer mooi afgewerkt. Deze sofa verdiend een mooie plek midden in de ruimte. De bank is 230 cm lang, 80 cm diep en heeft een zithoogte van 40 cm.

Staat: De bank verkeert in zeer goede vintage staat. Het leer is professioneel gereinigd met behoud van de patina.

VERKOCHT / SOLD

Contact