Set van twee Mid Century Modern fauteuils van Jitona

Aantal: 2

Land: Tsjechië


Fabrikant: 
Jitona

Jaar: ca. 1960

Artikel nummer: F670


Omschrijving: 
Leuke set arm chairs van Jitona uit Tsjechië gestoffeerd in een groene gemêleerde meubelstof. De ontwerpen uit Tsjechië uit de jaren 60 zijn bij ons in het westen van Europa nog niet zo bekend. Onterecht als je het ons vraagt. Deze fauteuils zijn een mooi voorbeeld van de strakke lijnen van het Mid Century Modern design uit de jaren 60 van Oost Europa. Waarbij de uitgesproken armleuningen toch wel echt de eyecatcher van de stoel zijn. De fauteuils zijn opnieuw gestoffeerd. De lounge stoelen worden bij voorkeur als complete set verkocht.

Staat: De stoelen zijn opnieuw gestoffeerd en zijn dus weer in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact