Teak Kai Kristiansen wandsysteem van Feldballes Mobelfabrik

Aantal: 1 set
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Feldballes Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: W2346

Omschrijving: Teak houten wandsysteem ontworpen door Kai Kristiansen en geproduceerd door Feldballes Mobelfabrik Denmark. Deze wandkast bestaat uit 4 zwart metalen staanders, 8 planken, een kast met 2 glazen schuifdeuren, en een ladekast met 4 lades. Aan de linker zijkant van het ladenblok is een gerepareerde fineerschade. Het is niet alleen een prachtig object in huis, maar ook nog eens heel functioneel. Alleen de zwarte staanders zijn een vast element. Alle andere onderdelen kunnen naar smaak ingedeeld en opgehangen worden. Als het nodig is kan de kast elke week anders zijn. De totale breedte van de kast zoals afgebeeld op de foto is 255 cm breed bij 150 cm hoog.

Staat: De set verkeert in vintage maar goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact