Pastoe TB39 Teak salontafel van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Eind jaren 50

Artikel nummer: T3315

Omschrijving: Zeer mooi vormgegeven teakhouten salontafel ontworpen door Cees Braakman en geproduceerd door Pastoe in het eind van de jaren 50. Deze niervormige salontafel is bijzonder aangezien je hem zeer zelden met een teakhouten blad ziet. En de tekening in het hout van dit tafelblad is echt waanzinnig. De pootjes zijn gemaakt van zwart gelakt berken en hebben leuke ronde voetjes. Deze driehoekige coffee table is 119 cm op zijn breedst gemeten, 63 cm diep op zijn diepste punt en 47,5 cm hoog.

Staat: De tafel heeft een nieuw klein stukje fineer op een hoek, nu is de tafel weer in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact