Tweepersoonsbank van Kai Kristiansen voor Magnus Olesen model Paper knife

Aantal: 1
Ontwerper:  Kai Kristiansen
Fabrikant:  Magnus Olesen
Land: Denemarken
Jaar: jaren 50
Artikel nummer: B3087

Omschrijving:  Een prachtig bankje ontworpen door Kai Kristiansen, geproduceerd door Magnus Olesen in Denemarken. Dit model, ‘Model 121’ wordt ook wel Paper Knife genoemd en is gemaakt van massief teak hout van zeer hoge kwaliteit. Het teakhouten frame is ontworpen met prachtige slanke lijnen en uitstekende details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de armleuningen. Dit is echt vakmanschap. De kussens van deze fauteuil hebben nog de originele blauwe stof, welke grondig zijn schoongemaakt, en zijn voorzien van nieuw schuim. De bank  120 cm breed, 80 cm diep, 72 cm hoog en heeft een zithoogte van 41 cm.

Staat: Deze bank is in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact