Set van 4 eiken Yngvar Sandström eetkamerstoelen

Aantal: een set van 4 stoelen
Ontwerper: Yngvar Sandström
Fabrikant: Nordiska Kompaniet- Verstäder Nyköping
Land: Zweden
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: S3002

Omschrijving: Prachtige set van vier massief eiken eetkamerstoelen van de Triva serie, ontworpen door Yngvar Sandstrom uit Zweden in de tweede helft van de 20e eeuw. De zittingen zijn gestoffeerd in een zwart nep lederen bekleding, welke zeer goed schoon te houden is. Het houtwerk van de stoelen is grondig schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie. De stoelen hebben een prachtige simplistische shaker vormgeving, waarbij alle onnodige versieringen zijn weggelaten. De tafel welke ook op twee van de foto’s te zien is, is inmiddels verkocht. Evenals 4 stoelen, welke oorspronkelijk onderdeel waren van een set van 8. Wij bieden daarom nog vier stoelen te koop aan.

Staat: De stoelen zijn in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact