Pastoe FM01 stoel van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1
Fabrikant: Pastoe
Ontwerper: Willy van der Meeren
Land: Nederland
Jaar: circa 1950
Artikelnummer: S3255

Omschrijving: Prachtige niet veel voorkomende stoel van Cees Braakman voor Pastoe. Uit de catalogus uit 1954 met ontwerpen van Willy van der Meeren en Cees Braakman hebben wij kunnen achterhalen dat dit model FM01 is en ontworpen is door Braakman, met ontzettend veel gelijkenis naar de stoelen van Willy van der Meeren. Prachtig vormgegeven berkenhouten armleuningen op een metalen frame en nog in de originele grijs skai lederen bekleding. Er zit wel een klein haarscheurtje in de zitting, maar omdat dit zo onopvallend is hebben wij de voorkeur aan gegeven om de stof origineel te houden.

Staat: Op het haarscheurtje in de zitting na is de stoel in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact