Palissander verlengbare eetkamertafel van Johannes Andersen voor Uldum Mobelfabrik

Aantal: 1
Fabrikant: Uldum Mobelfabrik
Ontwerper: Johannes Andersen
Land: Denemarken
Artikel nummer:
 T2265

Omschrijving: Mooie grote palissander houten eetkamertafel ontworpen door de Deen Johannes Andersen. De tafel heeft twee extra bladen die stijlvol verwerkt zijn onder het blad en uitschuifbaar zijn zodat er makkelijk 8 tot 10 mensen aan de tafel kunnen zitten. Degelijke Deense kwaliteit en een prachtig organisch ontwerp. Het blad van de tafel is gelakt waardoor de UV in de loop der tijd het blad iets lichter heeft gemaakt. Er is daarom een klein kleurverschil tussen het blad en de extra bladen. Omdat de lak er nog ontzettend mooi op zit en de verkleuring minimaal is, hebben wij het zo gelaten. De tafel is 160 cm breed en met de extra bladen komt er in totaal een meter bij. De tafel is 90 cm diep en 72 cm hoog.

Staat: De eetkamertafel heeft een minimaal kleurverschil en verkeert verder in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact