Palissander Kai Kristiansen wandsysteem van Feldballes Mobelfabrik

Aantal: 1 set
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Feldballes Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: W3234

Omschrijving: Palissander houten wandsysteem ontworpen door Kai Kristiansen en geproduceerd door Feldballes Mobelfabrik Denmark. Deze wandkast bestaat uit 4 palissander gefineerde metalen staanders, 8 planken, een kast met 2 jalousie deuren, een vitrinekast met glazen schuif deuren, een magazine plank en een zeldzame lichtbak die ook als plank te gebruiken is. Het is niet alleen een prachtig object in huis, maar ook nog eens heel functioneel. De totale breedte van de kast zoals afgebeeld op de foto is 255 cm breed bij 250 cm hoog.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact