Eames plywood folding room divider voor Herman Miller

Aantal: 1
Ontwerper: 
Ray and Charles Eames
Fabrikant:  Herman Miller
Jaar: Ontworpen in de jaren 40, geproduceerd begin 2000.

Omschrijving:  Zeldzaam vouwbaar kamerscherm ontworpen door Charles en Ray Eames en geproduceerd door Herman Miller. Dit kamerscherm is gemaakt van voorgevormd multiplex met zwarte canvas scharnieren en is makkelijk draagbaar, opvouwbaar en verplaatsbaar. Je kunt het scherm daarom makkelijk in verschillende posities neerzetten om zo eenvoudig een ruimte af te schermen. Het plywood is gemaakt van prachtig gekleurd kersenhout, wat bijna dezelfde uitstraling heeft als Teak. De golvende houten panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook een sculpturaal kunstobject op zich.

Staat: Dit kamerscherm is in een hele goede staat.

VERKOCHT / SOLD