Boomerang bureau van Peter Lovig Nielsen voor Hedensted Møbelfabrik

Aantal: 1
Ontwerper: Peter Lovig Nielsen
Fabrikant: Hedensted Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1950
Artikel nummer: B3173

Omschrijving:  Erg mooi Boomerang bureau van Peter Lovig Nielsen voor Hedensted Møbelfabrik. Gemaakt van teakfineer, massief teak en massief eiken. Prachtig ontwerp met bijzondere details. Deze versie met V-poot in eiken zie je niet vaak. Het bureau heeft drie lades aan de voorkant, een groot vak voor boeken aan de achterkant en extra opbergruimte aan de achterkant die af te sluiten is door middel van een klep. Deze desk is van alle kanten een genot voor het oog een staat daardoor ook mooi in het midden van de ruimte. Het bureau is 150 cm lang, 88 cm diep en 72 cm hoog.

Staat: Het bureau is in erg goede vintage staat.