Set van vier Palissander houten Deens design stoelen van Skovby Mobler

Aantal: Een set van 4 stoelen
Fabrikant: Skovby Mobler
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: S2732

Omschrijving:  Een zeer mooie set van vier vintage Deense design stoelen, geproduceerd door Skovby Mobler. Deze set is opnieuw gestoffeerd in een groene kwadrat remix 3 (kleur 982), welke prachtig kleurt met het donkere palissander. De stoelen zijn gemaakt van Brazilian rosewood, een beschermde houtsoort die nu niet meer gekapt mag worden. Het vakmanschap is ongeëvenaard met organische rondingen en veel aandacht voor detail. We hebben een palissander tafel beschikbaar van Johannes Andersen, die erg mooi gecombineerd kan worden bij deze stoelen. De stoelen zijn 48 cm breed en 48 cm diep en zijn 77 cm hoog met een zithoogte 44 cm.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact