Palissander ronde eetkamer tafel van Johannes Andersen voor Uldum

Aantal: 1
Ontwerper:  Johannes Andersen
Fabrikant:  Uldum Mobelfabrik
Land:  Denemarken
Jaar: jaren 60
Artikel nummer: T3061

Omschrijving: Een uitzonderlijk mooie en grote palissander eettafel ontworpen door Johannes Andersen voor Uldum Mobelfabrik in de jaren 60. Deze tafel heeft een mooi dik blad en ronde taps toelopende poten. Johannes Andersen meubels zijn gewilde voorbeelden van Deens modern design, voornamelijk bekend om hun elegante en sculpturale vormen. Met twee extra bladen die naadloos integreren met de tafel, is deze dining table uit te schuiven tot een grote tafel die plaats bied voor ruim 10 mensen. De tafel heeft een doorsnede van 120 cm en een hoogte van 71 cm. De extra bladen zijn 55 cm lang en als de tafel maximaal is uitgeschoven is deze 230 cm lang.

Staat:  De tafel is in erg goede staat.