Borge Mogensen shaker fauteuil

Aantal: 1
Ontwerper: Børge Mogensen
Fabrikant: FDB Mobler
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: F3129

Omschrijving: Mooie beuken houten design fauteuil ontworpen door Borge Mogensen en geproduceerd door FDB Mobler, in Denemarken in de jaren 60. De bekende ontwerper uit Denemarken staat bekend om zijn duurzame en sobere shaker stijl meubels. Vandaag de dag zijn de meubels van Mogensen zo gewild omdat ze juist zo goed te combineren zijn. Deze fauteuil lijkt door zijn open structuur niet veel ruimte in te nemen. Bij de fauteuil zit een kussentje gemaakt van canvas en imitatie schapenvacht. Wij hebben dit model ook in het Deens design museum in Copenhagen zien staan in de expositie over Borge Mogensen.

Staat: De stoel is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact