Vintage Nisse Strinning wandrek in teak met tafel

Aantal: 1 set
Ontwerper: Nisse Strinning
Fabrikant: String design AB
Land: Zweden
Jaar: jaren 60
Artikel nummer: W2258

Omschrijving: Mooi wandmeubel van Nisse Strinning met een zeldzaam tafelblad. Het meubel heeft drie staanders, waarvan twee lange en één korte, 2 planken, 1 magazinerek, ophanghaakjes en een tafelblad welke ruimte biedt voor 4 personen. Bijzonder aan dit rek zijn ook de twee metalen elementen die met zwart plastic zijn omtrokken: het magazinerek en de ophanghaakjes.
Dat maakt dit wandmeubel uiterst geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken. Berg er je kookboeken in op, een paar glazen of pannen op de planken en hang je handdoek, theedoek en pannenlappen aan de haakjes. Of gebruik hem juist om je materialen in op te bergen. Doosjes met stof of papier, bekers met pennen en potloden op de planken, inspiratieboeken op het rek en je scharen en linialen aan de haakjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Erg handig meubel voor in een kleinere ruimte of bijvoorbeeld als bureau in een studeerkamer. Het tafelblad heeft een hoogte van 73 cm, hij is 130 lang en 78 cm breed. Dit wandsysteem is volledig naar eigen smaak in te delen en op te hangen.

Staat: Het wandsysteem verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact