Set van twee Kai Kristiansen Paper knife fauteuils

Aantal: 1 set bestaande uit 2 fauteuils
Ontwerper:  Kai Kristiansen
Fabrikant:  Magnus Olesen
Land: Denemarken
Jaar: jaren 50
Artikel nummer: F3086

Omschrijving:  Een prachtige set fauteuils ontworpen door Kai Kristiansen, geproduceerd door Magnus Olesen in Denemarken. Dit model, ‘Model 121’ wordt ook wel Paper Knife genoemd en is gemaakt van massief teak hout van zeer hoge kwaliteit. Het teakhouten frame is ontworpen met prachtige slanke lijnen en uitstekende details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de armleuningen. Dit is echt vakmanschap. De kussens van deze fauteuil hebben nog de originele blauwe stof, welke grondig zijn schoongemaakt, en zijn voorzien van nieuw schuim. De fauteuils zijn 64 cm breed, 80 cm diep, 72 cm hoog en hebben een zithoogte van 41 cm. Desgewenst kunnen de fauteuils tegen bijbetaling opnieuw gestoffeerd worden in een kleur naar keuze.

Staat: Deze set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact