George Nelson Eye clock

Aantal: 1
Ontwerper: George Nelson
Fabrikant: Vitra
Artikelnummer: A

Omschrijving: Deze prachtige klok met als naam: het oog, verteld je niet alleen hoe laat het is, maar is ook een prachtig sculptuur voor aan de muur. Een heel mooi alternatief voor traditionele uurwerken. De klok is gemaakt van walnotenhout en messing en kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

George Nelson stond erom bekend dat hij inspiratie haalde uit alledaagse objecten. Zijn klokken zijn moderne klassiekers, en ondanks dat het ontwerp meer dan zestig jaar oud is, wordt het nog altijd als hedendaags design gezien. Deze iconische wandklok heeft een hoogwaardig kwartsuurwerk en is 34 cm hoog en 76 cm breed. Het uurwerk wordt aangedreven door één AA-batterij welke meegeleverd wordt bij de klok.

Staat: Deze klok is nieuw.

VERKOCHT / SOLD

Contact