Natuurstenen bijzettafel in de stijl van Poul Kjaerholm

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikelnummer: T1456

Omschrijving: Prachtige klassieke mid century modern design bijzet tafel met een zwarte natuurstenen blad op een geborsteld stalen frame. Het zware leistenen blad houdt de slanke fragiele tafel stabiel. Deze tafel hebben wij gekocht in Denemarken en heeft leeftijd. Het lijkt ontzettend veel op de PK61 tafel van Poul Kjearholm voor Kold Christensen, maar dan met de schroefbevestiging van de PK65. Deze tafel is niet gemerkt. Buiten dat om is deze tafel ook meer geschikt als bijzettafel dan salontafel omdat deze kleiner en hoger van formaat is.

Staat:  Deze bijzettafel heeft wat kleine plekjes op het metalen frame wat desgewenst gepolijst kan worden. De tafel verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD