Vintage Nisse Strinning wandsysteem in Teak met tafel

Aantal: 1 set
Ontwerper: Nisse Strinning
Fabrikant: String design AB
Land: Zweden
Jaar: jaren 60
Artikel nummer: W1809

Omschrijving: Erg mooi wandmeubel van Nisse Strinning met een zeldzame bijbehorende eetkamer tafel. Het meubel heeft vier staanders, waarvan twee lange en twee wat kortere, 3 diepe planken, 2 ondiepe planken en een tafelblad welke ruimte biedt voor 4 personen. Erg handig meubel voor in een kleinere ruimte of als bureau in een studeerkamer. Het tafelblad heeft een hoogte van 73 cm, hij is 130 lang en 78 cm breed. Drie planken zijn 78 cm breed en 30 cm diep. Twee planken zijn 78 cm breed en 20 cm diep. Dit wandsysteem is volledig naar eigen smaak in te delen en op te hangen.

Staat: Het wandsysteem verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD