Vier Palissander Johannes Nørgaard eetkamer stoelen met verlengbare ronde tafel

Aantal: 1 set van 4 stoelen en 1 verlengbare eetkamertafel
Ontwerper: Johannes Nørgaard
Fabrikant: Nørgaard Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1963
Artikel nummer: S2774

Omschrijving: Exclusieve set palissander eetkamer stoelen van Johannes Nørgaard uit Denemarken. Prachtig vormgegeven palissander hout en bekleed in een grijs/groene wollen meubelstof. De stoelen zijn mooi in eenvoud en verfijnd gemaakt. De stoelen staat erg goed rond deze Palissander eetkamer tafel. Deze tafel is uitgevoerd in massief palissander en palissander fineer. Deze tafel heeft een systeem om uit te schuiven met één extra tafelblad die bedoeld is om de tafel te verlengen als er gasten komen. Het extra blad is optisch gezien niet zozeer bedoelt om permanent te gebruiken, alhoewel dit natuurlijk wel mogelijk is. Het Palissander heeft een prachtige tekening in het fineer en de massief houten randen. Deze tafel is echt van top kwaliteit

Staat: De stoelen zijn in goede vintage staat en zijn opnieuw bekleed.

VERKOCHT / SOLD