Bruin leren Deens design bank zithoek

Aantal: 2 banken, een driezits en een tweezits
Fabrikant: Vejen Polstermobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: B2497

Omschrijving: Donker bruin leren bank, geproduceerd door Vejen Polstermobelfabrik uit Denemarken. Deze driezits sofa hebben wij tegelijk gekocht met de tweezitter en zijn samen oorspronkelijk een set. Eventueel zijn de banken ook los van elkaar te koop. De bank is uitgevoerd in dik bruin leer en heeft lichte teakhouten conische pootjes. Deze prachtige set is al 50 jaar oud, maar aan het leer is dit bijna niet te zien. De bank is in totaal 191 cm breed, 75 cm diep en 70 cm hoog en de zithoogte is 40 cm.

Staat: De pootjes hebben wat kleine gebruikssporen, ondanks zijn leeftijd verkeert de bank in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact