Jo Hammerborg koperen Studio vloerlamp

Aantal: 1
Ontwerper: Jo Hammerborg
Fabrikant: Fog & Morup
Modelnaam: Studio
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1950/60
Artikel nummer: L2714

Omschrijving: Zeer mooie vloerlamp ontworpen door Jo Hammerborg. De lamp heeft de naam ‘studio’ en is geproduceerd door Fog and Mørup. Deze grote bijzondere sta lamp is gemaakt van koper en zwart gelakt metaal. De kap is in elke gewenste richting te verstellen, dit maakt het een veelzijdige lamp. Erg mooi is het teakhouten detail. Deze vloerlamp vind je vandaag de dag niet vaak meer. De totale hoogte van de lamp is 149 cm en de kap heeft een diameter van 14 cm.

Staat:  De lamp verkeert in gebruikte staat. Zo is er een klein deukje in het koperen deel van de kap en heeft het koper op de voet de prachtige patina wat de lamp zijn vintage karakter geeft. De elektra is nagekeken en werkt naar behoren.

VERKOCHT / SOLD