Set van vijf Harry Ostergaard model 59 design eetkamerstoelen in teak met leer

Ontwerper: Harry Ostergaard
Fabrikant: A/S Randers Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: S2969

Omschrijving: Mooie set Harry Ostergaard eetkamerstoelen geproduceerd door Randers Mobelfabrik uit Denemarken. Deze luchtig vormgegeven stoelen zijn gemaakt van massief teakhout met prachtige ambachtelijke houtverbindingen. Deze stoelen zijn van hoge kwaliteit. Vooral de organisch vormgegeven rugleuning is een plaatje. De zittingen zijn gestoffeerd met echt nubuck leer in prachtige natuurlijke cognac kleur, welke in de loop der tijd alleen maar mooier zullen worden. De stoelen zijn 77 cm hoog, 50 cm breed, 47 cm diep en hebben een zithoogte van 47 cm. Dit maakt deze stoelen ook zeer geschikt voor de wat langere mensen.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD